make your own website for free

Storitve


V optiki Clarus Kranj vam ponujamo naslednje storitve:

Druga očala gratis + brezplačni pregledi via

    - Brezplačna kontrola vida ob predhodnem dogovoru na tel: 04-236 87 44 in 051 375 451
       Ob predhodnem dogovoru vam opravimo brezplačno kontrolo vida:
       Okulistični pregledi so popolnoma varni in neboleči. V naših ambulantah vas bomo oskrbeli na najvišjem možnem nivoju in poskrbeli, da bo        izkušnja kar se da prijetna. Osnoven okulistični pregled traja približno 20-30 minut.

    - Izdelava prograsivnih očal z najmodernejšim aparatom Visioffice, za merjenje in izdelavo prograsivov, podjetja Essilor

    - Pregled za vozniško dovoljenje
      Pri pregledu za vozniško dovoljenje gre za podoben postopek kot pri osnovnem pregledu, kar pomeni, da se v okviru pregleda ugotovi, ali imajo         kandidati ustrezno predpisano diptrijo za korekcijska očala, nato pa vam izdamo potrdilo za podaljšanje vozniškega dovoljenja kategorije A, B.

    - Prvi pregled za kontaktne leče
      Če kontaktnih leč še ne nosite, pa bi si jih želeli, se z našimi specialisti na prvem pregledu najprej pogovorite o tem, katere leče bi bile za vaš
      način življenja najbolj primerne. Naši strokovnjaki bodo izvedli meritve roženice, pregledali stanje robov vek in veznice ter na podlagi tega       določili vrsto in karakteristiko leče, saj se mora le ta popolnoma prilegati očesu. V prvi pregled je všteto učenje vstaljanja leče v oko in njeno       odstranjevanje. Priporočamo, da na pregled pridete brez ličil in s kratko postriženimi nohti. Pregled traja približno 10-15 minut.

Delovni čas

ponedeljek: 9-12h in 15-18h
torek: 9-12h in 15-18h
sreda: 9-12h in 15-18h
četrtek: 9-12h in 15-18h
petek: 9-12h in 15-18h
sobota: Zaprto
nedelja: Zaprto

Kontaktirajte nas

Nazorjeva ulica 3, 4000 Kranj
Email: kranj@clarus.si
Telefon: (04) 236 87 44