Druga očala gratis + brezplačni pregledi vida

Brezplačna kontrola vida ob predhodnem dogovoru na tel: 04-236 87 44 ali 051 375 451.

Ob predhodnem dogovoru vam opravimo brezplačno kontrolo vida. Okulistični pregledi so popolnoma varni in neboleči. V naših ambulantah vas bomo oskrbeli na najvišjem možnem nivoju in poskrbeli, da bo izkušnja kar se da prijetna. Osnoven okulistični pregled traja približno 20-30 minut.

Izdelava prograsivnih očal z najmodernejšim aparatom Visioffice, za merjenje in izdelavo prograsivov, podjetja Essilor.

Pregled za vozniško dovoljenje

Pri pregledu za vozniško dovoljenje gre za podoben postopek kot pri osnovnem pregledu, kar pomeni, da se v okviru pregleda ugotovi, ali imajo kandidati ustrezno predpisano diptrijo za korekcijska očala, nato pa vam izdamo potrdilo za podaljšanje vozniškega dovoljenja kategorije A, B.

Prvi pregled za kontaktne leče

Če kontaktnih leč še ne nosite, pa bi si jih želeli, se z našimi specialisti na prvem pregledu najprej pogovorite o tem, katere leče bi bile za vaš način življenja najbolj primerne. Naši strokovnjaki bodo izvedli meritve roženice, pregledali stanje robov vek in veznice ter na podlagi tega določili vrsto in karakteristiko leče, saj se mora le ta popolnoma prilegati očesu. V prvi pregled je všteto učenje vstaljanja leče v oko in njeno odstranjevanje. Priporočamo, da na pregled pridete brez ličil in s kratko postriženimi nohti. Pregled traja približno 10-15 minut.